АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX ProfiLine Maксимален абразив 06-03

 

Брзо делување со одличен квалитет на обработената површина. Ги отстранува гребаниците и нерамните делови при повторното завршно полирање или на оригиналната фабричка боја. Остава само минимални траги од обработката и виртуелно никакви остатоци од полир благодарение на Технологијата за ниска емисија на прав од полирање. Лесен за работа. Висока абразивност со истовремено минимално обледување, без силикон и без остатоци од полир.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 246 141

Нето: 250 мл
Арт. бр. 246 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • falcon
  • superhelp
  • aroma
  • philips
  • bell
  • sonax
  • praxis