АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX ProfiLine Спреј за подготовка на боја

 

Специјалните растворувачки состојки овозможуваат ефикасно отстранување на наслагите од масло од површината. Ја подготвува бојата за нанесување на долготраен заштитувач - SONAX Нано заштитувач. Идеален за контролирање на резултатите од безхолограмното полирање и за одмастување пред повторното фарбање.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 237 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • falcon
  • superhelp
  • praxis
  • versaco
  • sonax
  • aroma
  • philips