АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Пумпа за незапалливи течности

 

Оптимален распрскувач за сите киселински, неутрални и алкални производи незапалливи ! Може да се користи за 25, 60, 200, 600 и 1000 литарски канистри.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 496 600

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • superhelp
  • sonax
  • praxis
  • versaco
  • philips
  • falcon
  • bell