АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Челична пумпа за запалливи течности

 

Може да се користи за 25, 60, 200,600 и 1000 литарски канистри.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 496 641

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • versaco
  • sonax
  • superhelp
  • philips
  • falcon
  • praxis
  • aroma