АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Пумпица

 

Празна со капацитет од 1,5 литри. Со прилагодлив распрскувач. За производи кои содржат растворувачи.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 496 900

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • praxis
  • sonax
  • aroma
  • philips
  • falcon
  • versaco
  • superhelp