АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Toрнадор од SONAX

Пиштол за компресиран воздух со сад за вшмукување, кој го атомизира воздухот како и течноста за чистење и ги врти под висок притисок.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 416 941

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • sonax
  • falcon
  • aroma
  • versaco
  • bell
  • praxis
  • superhelp