АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Специјална четка

Четка со влакна од мека гума која темелно ги собира влакната од животни и истовремено ги одржува третираните површини.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 491 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • bell
  • sonax
  • superhelp
  • aroma
  • falcon
  • praxis
  • versaco