АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Интензивна четка за чистење

Цврста четка со трајни влакна за интензивно чистење на валканите течстични површини како седишта, тапацири под итн. Исто така, погодна за мануелно чистење на пластика.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 491 700

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • versaco
  • bell
  • falcon
  • aroma
  • sonax
  • praxis
  • philips