АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сунѓер за полирање зелен 160 (среден)

 

Сунѓер за машинско полирање на возила. Дијаметар 160 мм. Со средна тврдост, со фини пори наменет за машинско полирање. Лепенката овозможува брза замена на сунѓерот.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 493 000

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • philips
  • aroma
  • falcon
  • sonax
  • praxis
  • superhelp
  • versaco