АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сунѓер за полирање црвен 160 (тврд)

 

Сунѓер за машинско полирање на возила. Дијаметар 160 мм. Тврд, со фини пори наменет за абразивно машинско полирање на гребаници и на оштетени обоени површини. Лепенката овозможува брза замена на сунѓерот.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 493 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • sonax
  • falcon
  • superhelp
  • bell
  • aroma
  • versaco
  • philips