АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сунѓер за полирање сив 160 (екстра мек)

 

Сунѓер за машинско полирање на возила. Дијаметар 160 мм. Супер мек, со фини пори наменет за машинско полирање. Лепенката овозможува брза замена на сунѓерот.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 493 241

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • bell
  • philips
  • aroma
  • superhelp
  • sonax
  • falcon
  • versaco