АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Волна за полирање 130 мм

Компактна и високо-квалитетна волна за професионално машинско полирање. Го нагласува ефектот на абразивност кај абразивните полири и истовремено ја намалува температурата на полирањето. Лепенката овозможува брза замена на волната.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 493 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • falcon
  • sonax
  • praxis
  • bell
  • aroma
  • superhelp
  • philips