АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Филц за полирање

Филц за полирање со лепенка за машини за полирање од типот М14. На филцот се поставуваат сунѓери или волна за полирање со минимален дијаметар од 125 мм.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 493 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • aroma
  • sonax
  • philips
  • bell