АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Мулти сунѓер

Повеќенаменски сунѓер за перење на возилото. Особено абсорбирачки. Со две различни апликативни површини. Сивата страна има помека структура и е направена за генерално перење на возилото. Белата страна има потврда структура и е идеална за отстранување на позакоравените нечистотии и инсекти.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 428 000

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • aroma
  • bell
  • sonax
  • versaco
  • superhelp
  • falcon
  • philips