АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Еластичен чистач

Силиконски отстранувач на вода за брзо и ефикасно сушење на возилото. Компатибилен со контурите на возилото со што се оневозможува гребење.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 417 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • philips
  • superhelp
  • aroma
  • sonax
  • praxis
  • falcon
  • versaco