АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сунѓер за нанесување – супер мек

Супер мек сунѓер за нежно нанесување и дистрибуција на восоци, заштитувачи и лосиони. Нежен кон површините. Траен и универзално применлив. Совршено се држи во рака, флексибилен и погоден за третирање и на најмалите гребаници. Се пере машински и затоа може повеќекратно да се користи.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 417 641

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • aroma
  • bell
  • versaco
  • praxis
  • sonax
  • superhelp
  • falcon