АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Микрофибер крпа за сушење

Идеална крпа за заштеда на време, лесно сушење на возилото, која е нежна кон обоената површина на возилото. Со заоблени и повеќекратно порабени рабови. Извонредно издржлива со долги микрофибер влакна со нето тежина од 600g/m², која може да апсорбира 10 пати повеќе вода од нејзината тежиина.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 450 800

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • falcon
  • aroma
  • bell
  • superhelp
  • versaco
  • praxis
  • sonax