АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Помошна пластика за отварање

Се користи за помош при отварање на канистрите од 10, 25 и 60 литри.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 357 298

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • sonax
  • bell
  • aroma
  • superhelp
  • falcon
  • versaco
  • philips