АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Прскалка

 

Универзална, може да се дополнува. Празна со волумен од 0,5 литри.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 499 700

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • superhelp
  • versaco
  • sonax
  • aroma
  • philips
  • praxis
  • bell