АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален спреј за чистење на инџектор и карбуратор

Специјална растворувачка формула за брзо и темелно отстранување на сите мрсни нечистотии од карбураторот и системот за вбризгување на возилото како куќиштето на карбураторот, вентилите, прскалките на карбураторот, дизните за вбризгување итн.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 503 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • falcon
  • philips
  • sonax
  • superhelp
  • praxis
  • versaco
  • aroma