АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален леплив подмачкувач

Леплив подмачкувач со високи перформанси погоден за сите компоненти изложени на висок притисок, удар и вибрации (на пример подвозје и менувач). Остава леплив слој со голем вискозитет со извонредни непропустливи карактеристики. Не дозволува продирање на вода и сол. Температурно отпорен од –35°C до +200°C. Со променлив распрскувач за недостапни места.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 802 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • aroma
  • versaco
  • sonax
  • superhelp
  • praxis
  • philips
  • falcon