АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален сув подмачкувач

Безмасен, сув подмачкувач со PTFE базиран нелеплив ефект. Соодветен за примена во простори со прашина, ги подмачкува сите лизгачки делови, шини, ланци, кабли и погонски тркала. Не се излева и не истекува. Формира апсолутно сув и водоотпорен слој со одлични непропустливи способности. Погоден и за ланците кои се движат брзо (кај мотори). Температурно отпорен од –30°C до +100°C. Со променлив распрскувач за недостапни места.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 804 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • praxis
  • sonax
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • philips
  • versaco