АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален бел спреј за одржување

Многу трајна маст за одржување, особено толерантна за материјалите. Особено погоден за подмачкување на движечките делови како оски, зглобови, движечки шини и пружини. Заштитува од корозија. Ја одбива прашината и е отпорен од вода и сол. Белата пигментација овозможува лесно препознавање на третираните површини. Температурно отпорен од –15°C до +130°C. Со променлив распрскувач за недостапни места.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 805 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • sonax
  • bell
  • falcon
  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • aroma