АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален силиконски спреј

Силиконски базиран подмачкувач и агенс за одвртување. Подмачкува, одржува и конзервира пластика, гума и дрво. Ги елиминира чкрипавите звуци. Силиконскиот слој брзо испарува, водоотпорен е и особено ги заштитува гумените делови од губење на бојата и замрзнување. Не содржи минерално масло или маст. Температурно отпорен од –35°C до +200°C. Со променлив распрскувач за недостапни места.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 848 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • praxis
  • bell
  • superhelp
  • falcon
  • philips
  • aroma
  • versaco