АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионално масло за дупчење и сечење

Отпорен на висок притисок, подмачкувач за ладење и намалување на триењето при дупчењето, вртењето, сечењето или движењето на сите типови на метал. Го продолжува работниот век на алатите. Го намалува потребното време за работа и оневозможува оштетување на површините. Без силикон. Може да се прска горе-долу.
Температурно отпорен од –15°C до +280°C.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 809 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • superhelp
  • philips
  • sonax
  • praxis
  • bell
  • versaco
  • aroma