АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионално универзално масло

 

Универзално применливо мултифункционално масло. Ги разлабавува рѓосаните завртки, навртки и другите метални компоненти. Ја одбива влажноста и оневозможува влажнење на површината. Ги елиминира чкрипавите звуци и заштитува од корозија. Ги откочува и подмачкува сите заглавени механизми. Температурно отпорен од –40°C до +200°C. Со променлив распрскувач за недостапни места.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 808 200

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • sonax
  • bell
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • philips
  • superhelp