АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионална Керамичка паста

Без-метална паста за зголбови и спојувачки елементи со долготраен ефект на подмачкување за сите компоненети и лизгачки површини кои се изложени на екстремни температури и висок притисок. Особено погодна за склопувачките делови од ABS системите за сопирање. Заштитува од корозија и ги елминира чкрипавите звуци. Особено температурно отпорна од –40°C до +1400°C. Со распрскувач во форма на четка за рамномерно нанесување.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 803 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • versaco
  • philips
  • sonax
  • aroma
  • bell
  • praxis
  • falcon