АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален Активен одвијач

Универзално применлив одвијач. Ги откочува закочените конектори како завртки, навртки и зглобови во само неколку секунди. Ја одбива прашината и ги елиминира чкрипавите звуци. Транспарентниот заштитен слој долготрајно ги заштитува металните компоненти од корозија. Без мирис. Со променлив распрскувач за недостапни места. Температурно отпорен од –15°C до +200°C.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 829 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • superhelp
  • bell
  • praxis
  • sonax
  • philips
  • falcon
  • aroma