АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален Спреј за детекција на протекување

Незапаллива пена за безбедно тестирање и детекција на протекувања, микроскопски протекувања и тенки пукнатини кај елементите под притисок и гасоводните црева. Идеален за извршување брзо тестирање на протекување кај линиските завртни конектори. Анти корозивен и толерантен кон пластика.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 825 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • aroma
  • philips
  • sonax
  • praxis
  • bell
  • versaco
  • falcon