АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален чистач на кочници и делови

Специјален чистач со високи перформанси за одржување и репарирање на сопирачки, квачила и моторни компоненти. Брзо го отстранува правот од сопирачки, маслото, маста и наталожениот силикон, целосно и без остатоци. Со технологија за распрскување под секој агол од 360° и распрскувач за недостапни места.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 836 400

Нето: 5 л
Арт. бр. 836 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • bell
  • philips
  • praxis
  • versaco
  • aroma
  • falcon
  • sonax