АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален чистач на електрични компоненти

Многу активен, екстремно брзо испарувачки специјален чистач за чистење на електронски контакти, приклучници и други електронски компоненти. Брзо го отстранува маслото, маста и наталожениот силикон, како и започнатата оксидација на сите контактни места. Гарантира непопречен и слободен проток на струја. Не влијае на пластиката.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 806 400

Нето: 5 л
Арт. бр. 806 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • superhelp
  • sonax
  • aroma
  • praxis
  • versaco
  • falcon
  • philips