АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионална универзална пена за чистење

Високо-активна пена за чистење на стакло, боја, гума и пластика. Ги разградува и отстранува нечистотиите, маслото, маста, силиконот, бигорот, никотинот, инсектите, без остатоци. Обезбедува чиста видливост и е соодветна за плексиглас. Со распрскувач за пена.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 874 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • superhelp
  • versaco
  • bell
  • sonax
  • aroma
  • falcon
  • philips