АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален Отстранувач на лепливи остатоци

Брзо ги отстранува засушените лепливи материи, залепените фолии или стикери од цврстите површини како метал, боја, пластика и стакло. Не остава траги.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 853 300

Нето: 5 л
Арт. бр. 253 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • philips
  • aroma
  • falcon
  • bell
  • versaco
  • sonax
  • superhelp