АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален специјален Восок за конзервирање

Долгорочна ефикасна заштита од корозија за сите обоени и необоени метални површини. Продуцира рамномерен заштитен слој. Ги конзервира и заштитува новите и користени возила од околни и атмосферски влијанија и е погоден за целокупниот моторен простор. Отпорен на сол и особено адекватен за повеќенаменска заштита од корозија на земјоделските и градежни машини, опрема, алати и сите типови на возила.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 592 200

Нето: 5 л
Арт. бр. 592 505

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • philips
  • falcon
  • sonax
  • bell
  • versaco
  • aroma
  • praxis