АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален Цинк алуминиум спреј

Долготрајна заштита од корозија за сите типови на метал. Идеален за фиксирање на несекојдневно поставените галванизирани метални површини по заварувањето или склопувањето. Овозможува брзо сушење, отпорност од абразија и заштитен слој кој веднаш може да се обојува. Содржина на цинк: 99%. Тестирано со прскање на сол. Температурно отпорен од –15°C до +500°C.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 820 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • bell
  • philips
  • aroma
  • superhelp
  • falcon
  • praxis
  • versaco