АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален спреј за Заштита при заварување

Средство за сигурна заштита на распрскувачите на механизмот за заварување, опремата и алатите од распрскувања. Овозможува брза оперативност на делот кој се заварува, без значително влијание врз заварените парчиња. Без силикон. Температурно отпорен од –15°C до +280°C.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 821 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • bell
  • aroma
  • superhelp
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • philips