АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионален одржувач на челик

 

Високо ефикасна пена за одржување на обработен и полиран челик, хромирани и алуминиумски површини. Ја отстранува нечистотијата, наслагите од масло, отпечатоците од прсти и водените дамки и дава рамномерен сјај. Антистатична и со долготрајна заштита од оксидација. Со свеж мирис. NSF сертифицирана.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 870 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • aroma
  • falcon
  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • philips
  • praxis