АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Eкстрем Шампон со сушач

Категорија Sonax Xtreme

Шампон со сушач за маунелно миење на возила. Погоден за обоени површини, метал, стакло, гума и пластика. Мијте без сушење! Чекор1: Ја чисти површината со специјални комплексни агенси. Чекор2: Ја суши површината благодарение на специјалните активни сурфактанти. Тие формираат тенок воден слој кој рамномерно се суши без остатоци од вода.

Нето: 1 л
Арт. бр. 215 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • versaco
  • superhelp
  • aroma
  • bell
  • sonax
  • praxis
  • falcon