АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Спреј за чистење и глина

Категорија Sonax Xtreme

Сет за чистење на бојата со специјална глина за чистење (60 гр.).
Сетот се состои од подмачкувачки спреј и мека глина за чистење наменети за отстранување на закоравените нечистотии на обоените и стаклените површини на возилото кои не може да се отстранат при нормално миење на возилото (рѓа, смола, катран, индустриски отпад, инсекти итн.)

Нето: 500 ml
Арт. бр. 203 241

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • bell
  • aroma
  • versaco
  • sonax
  • praxis
  • superhelp
  • philips