АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Чистач на фолии

Категорија Sonax Xtreme

Производот брзо ги отстранува дури и најтврдокорните нечистотии како масло, инсекти од сите возила кои се комплетно или парцијално обложени со фолија. Особено делува нежно на површините. Може да се користи како средство за пред-перење кај возила обложени со матирани или сјајни фолии.

Нето: 500 ml
Арт. бр. 293 241

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • aroma
  • falcon
  • philips
  • praxis
  • bell
  • superhelp
  • versaco