АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Брилијантен сјај

Категорија Sonax Xtreme

Се користи за брза и краткорочна заштита на бојата. Темелно и нежно ги чисти малку оштетените површини, без создавање гребаници. Го нагласува крајниот изглед на бојата и ја прави површината исклучително мазна со бескрајно длабок сјај. Ги освежува постоечките восочни нанесувања и овозможува дополнителен ефект на бегање на водата. Производот вклучува и високо квалитетна микрофибер крпа за оптимална апликација и совршени резултати.

Нето: 750 ml
Арт. бр. 287 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • bell
  • aroma
  • superhelp
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • philips