АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Восок

Категорија Sonax Xtreme

Тврд восок за нови бои и за чисти подготвени бои. Лесно нанослив, со висока содржина на природен Карнауба восок и без содржина на абразиви. Овозможува многу долга заштита и совршен сјај. Особено економичен и извонредно лесен за нанесување. Свеж, со нов мирис. Достапен како сет со микрофибер крпа или како самостоен производ.

Нето: 150 ml
Арт. бр. 216 200

Нето: 150 ml
Арт. бр. 216 200 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • praxis
  • bell
  • aroma
  • falcon
  • superhelp
  • versaco
  • philips