АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Хибридна Заштита + Сјај

Категорија Sonax Xtreme

Безвосочен високо-сјаен заштитувач за сите нови и безмалку нови бои, како и за пред-полирани површини. Производот ја покрива бојата со екстремно стабилен, сјаен и заштитен слој (Хибридна заштита) кој овозможува долготрајна заштита, интензивно регенерирање на бојата и безпрекорен ефект на бегање на водата од површината. Го намалува таложењето на нечистотии и прашина, и овозможува автоматско враќање на сјајот со секое наредно перење на возилото. Доволен за 3-4 нанесувања кои се неверојатно брзи и лесни, без потреба од претходен третман или време за сушење.

Нето: 210 ml
Арт. бр. 222 100

Нето: 210 ml
Арт. бр. 222 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • versaco
  • falcon
  • bell
  • superhelp
  • philips
  • sonax
  • praxis