АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Брилијантен восок 1

Категорија Sonax Xtreme

Се користи за долгорочна заштита на бојата од штетните атмосферски влијанија. Технологијата за хибридна заштита ги соединува специјалните органски и неоргански компоненти кои формираат долготраен и брилијантен заштитен слој погоден за сите типови на боја. Површината фасцинира со мазност, брилијантен висок сјај и безпрекорен ефект на бегање на водата. Силната внатрешна поврзаност на неорганските компоненти ја зголемува трајноста, стабилноста и мазниот ефект на заштитниот слој. Производот не остава никакви бели дамки доколку несакано се нанесе на пластичните површини.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 201 100

Нето: 500 ml
Арт. бр. 201 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • sonax
  • superhelp
  • versaco
  • philips
  • falcon
  • praxis
  • aroma