АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Полир+Восок 2

Категорија Sonax Xtreme

Производ со средно абразивен ефект против гребаници и замагленост на бојата. Заедно со новата Технологија на Хибридна заштита, оптималниот баланс на екстремно фините гранули за полирање и даваат на избледената боја нов сјај, длабочина и заштита. Технологијата на хибридна заштита ги комбинира специјалните органски и неоргански компоненти во траен и водоотпорен слој. Површината фасцинира со мазност, брилијантен висок сјај и безпрекорен ефект на бегање на водата.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 207 100

Нето: 500
Арт. бр. 207 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • sonax
  • versaco
  • falcon
  • praxis
  • aroma
  • superhelp
  • bell