АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Полир+Восок 3

Категорија Sonax Xtreme

 

Високо ефикасен полир за полирање на оштетени бои и за реставрација на обледените површини. Екстремно финиот оксиден прав ги полира гребаниците предизвикани од перење, честите секојдневни гребаници и нормалното обледување на бојата. Новата Технологија на хибридна заштита овозможува неповторлив брилијантен сјај придружен со извонреден ефект на бегање на водата од површината. Специјалните органски супстанци се комбинирани со неоргански материи за создавање на трајна и водоотпорна слојна мрежа која оптимално ја нагласува бојата на третираната површина. За да се добие долгорочна заштита и запечатен сјај, SONAX препорачува понатамошен третман со SONAX ЕКСТРЕМ Брилијантен восок 2.

Нето: 200 ml
Арт. бр. 202 100

Нето: 500 ml
Арт. бр. 202 200

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • superhelp
  • sonax
  • falcon
  • versaco
  • bell
  • aroma