АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Машински полир Хибрид

Категорија Sonax Xtreme

SONAX Екстрем Машинскиот полир е специјален полир за универзална примена со машина за полирање. Се користи во комбинација со мек сунѓер за полирање со фини пори за реставрација на матираните и избледени бои, за отстранување на ситните гребаници, за освежување на боите и за полирање на бојата до висок сјај – сето во една операција. Технологијата за хибридна заштита која се содржи во производот, овозможува базична конзервација на површината на бојата. За уште поголема длабочина на боите, трајна конзервација и долготрајна заштита од штетните влијанија, препорачуваме понатамошен третман со SONAX Екстрем Брилијантен восок или SONAX Екстрем Заштитувач + сјај.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 219 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • superhelp
  • sonax
  • bell
  • praxis
  • versaco
  • falcon
  • aroma