АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Гел за репарирање на пластика Нано Про

Категорија Sonax Xtreme

Ги одржува необоените пластични површини на надворешноста од возилото како браници, лајсни итн. Микроскопските нано честички длабоко навлегуваат во структурираните површини и овозможуваат долготрајна заштита и предолга конзервација на пластиката. Интензивно ги освежува боите и дава богат и длабок сјај на третираните површини. Исто така, идеален за гумите и гумите компоненти. Неговата транспарентна боја го прави погоден за сите бои на пластика.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 210 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • superhelp
  • philips
  • falcon
  • sonax
  • praxis
  • bell
  • aroma