АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Течност за ветробранско стакло – подготвено за употреба

Категорија Sonax Xtreme

Екстремно брза и ефикасна течност за ветробранско стакло наменета за летниот период. Обезбедува најдобар ефект на чистење без траги и дамки – дури и при нечистотии од инсекти. Значително помала потрошувачка како резултат на максималните перформанси на чистење за најкратко време – за поголема безбедност во сообраќајот. Компатибилна со бојата, гумените и пластичните површини. Погодна за распрскувачите. Со свеж мирис.

Подготвена за употреба со напомена:
• За висока ефикасност користете ја неразредена
• За нормална ефикасност разредете ја со вода во сооднос 1:1

Нето: 3 l
Арт. бр. 272 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • philips
  • falcon
  • superhelp
  • bell
  • aroma
  • versaco
  • sonax