АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Течност за ветробранско стакло концентрат 1:100 Нано Про

Категорија Sonax Xtreme

Дава чист видик за само неколку секунди. Високо ефикасен концентрат за течност за миење и чистење на стакла. Ги отстранува наслагите од нечистотии за неколку секунди. Неговата нано технологија го прави уште поефикасен при отстранувањето на остатоците од инсекти. Крајно економичен: 25 мл. концентрат се раствораат во 2,5 литри вода. Не индуцира одблесоци или слепи точки кај фаровите со заштита од одблесок. Исто така, идеален за високо квалитетните Xenon фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Погоден за сите типови на распрскувачки механизми за течност за стакло. Со свеж мирис.

Нето: 25 ml
Арт. бр. 271 100

Нето: 250 ml
Арт. бр. 271 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • sonax
  • praxis
  • falcon
  • aroma
  • versaco
  • superhelp
  • philips